11.12.2011 г.

Смешки Нюз





:)Неделя сутрин в Смешки Нюз. :)
Добро утро,Уважаеми Съфорумогледатели.
Водещите новини за днес са:

Пожар се запали.....
Наводнение в канализацията...
Бомба гръмна в ръцете на атентатор,но по чудо оцелели няма...
Евгени Минчев сподели,че живее в колибка близо до хотел Хилтън....
Високо напрежение в ЧЕЗ - Електроразпределение България....

А сега следват новините от света:


Нов вирус плъзна из света.Той е твърде опасен за компютрите.Данъчните ,полицаите и специалистите съветват хората да усвоят много добре бойни изкуства!
 Нов метод за включване към глобалната мрежа ИНТЕРНЕТ започва да предлага от ноември "Енергоснабдяване". В някои градове експериментално е пусната система за доставка на данни през гражданската електрическа мрежа, посредством стандартен електрически шнур.Според компетентни енергитици, пожелали да запазят анонимност, резултатите от тестването на системата са обнадеждаващи, поради което предстои прилагането на метода в цялата страна. Поради това през май-юни цената на тока неизбежно ще "подскочи" с около 6-10 %. Новият метод е безопасен за потребителите, независимо от високия волтаж (220-240 V), а скоростта на обмен с Интернет ще зависи пряко от разстоянието до трафопоста, към който се е включил потребителят.
Поддържането на специализиран сървър е възложено на НЕК, като за целта се предвижда да се използват излезлите от употреба блокове на АЕЦ Козлодуй. По този начин се предвижда данните да се поддържат в "горещо" състояние. Предвижда се в по-късен период запуск на втори сървър в Белене, но това засега е само дългосрочна перспектива.
В компетентните среди се носят слухове, че английски енергетици са предложили ноу-хау за усъвършенстване на съществуващата енергопреносна мрежа и превръщането й в нов тип , т.нар. тип "фаза-данни". При това положение данните ще се предават посредством електропроводите с помощта на специален неизолиран пластмасов инфопроводник с напрежение 20 kV. Според неофициални източници, от правителството са дали зелена улица на проекта, който би осигурил работа на стотици души във връзка с изработката на необходимия проводник. 
90-годишният ерген от град Джаксън, Мисисипи, Трентън Уилинг се прочу, след като стана ясно, че наскоро е загубил девстеността си, пише сп. “Бизар”. Дядото се пазил цял живот за първата брачна нощ, но накрая поради преклонната си възраст решил да направи сефтето. “Не ми се искаше да си отида от този свят, без да съм правил секс нито веднъж”, обяснява Уилинг. “Сексът е приятно нещо, но в никакъв случай не може да се сравни с чинията свински ребърца на скара”, отсича дядото.  



:)Изключително ни беше приятно да ви представим нашите
Смешконовини и да заредим денят ви с много смешкочастици :)предизвикващи бурен смях :)още докато си пиете сутрешното кафе. :)
И накрая времето от Смешка Прогнозиева:

Днес ще вали дъжд почти в цяла България, който веднага ще премине в слънчеви усмивки.
Температурите ще са около 30 градуса,опасност от лавинопрегръдки в по-голямата част от деня.
Ще бъде леко ветровито,но само до толкова,че да се чустваме като отнесени от вихъра.
Има условия и за грамотевични бури,придружени от бурен смях :)
Четете новинарският ни бюлетин, пак някой и друг път :)
А сега е време за саморекламите :) :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Общо показвания